Escape Route

Beleef de geschiedenis bij museum Smedekinck room Plan uw bezoek

Speel met het hele gezin de spannende escape route

Het Verloren Verhaal van Gelderland

In Museum Smedekinck te Zelhem een spannende escape route spelen. Met het spelen van deze erfgoedgame voorkom je dat het verhaal van Gelderland gewist wordt door het kraken van codes en het oplossen van puzzels. Houd je van raadsels en van het speuren naar verborgen aanwijzingen? Breng dan snel een bezoek aan Museum Smedekinck!

Het Verloren Verhaal van Gelderland

Het Verloren Verhaal van Gelderland is een route die je in verschillende musea kunt spelen. Bij het spelen van dit spel red je de collectie van het museum. Dit doe je door met gezinsleden puzzels op te lossen en raadsels te ontrafelen, maar ook door het zoeken van topstukken in de collectie. De route staat garant voor een uitdagende zoektocht in en rond het museum. Spelenderwijs ga je op een uitdagende en leuke manier aan de slag met de Gelderse geschiedenis en de collectie van het museum.

Meedoen?
De escape route duurt ongeveer twee uur en is geschikt voor twee tot vijf deelnemers vanaf acht jaar en ouder. Er wordt geadviseerd om tenminste één volwassene onderdeel van de groep te laten zijn. Door de krachten van ouders en kinderen te bundelen, heb je de meeste kans om alle puzzels op te lossen. Voor het oplossen van de puzzels is een smartphone met QR-scanner noodzakelijk. Om de escaperoute te spelen betaalt u de normale entreeprijs plus €10,- per team/gezin. Gezien de speelduur kan er tot uiterlijk 14 uur gestart worden. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Het Verloren Verhaal van Gelderland is onderdeel van het project Verhaal van Gelderland (verhaalvangelderland.nl) en is mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland.

Naar bovenkant pagina Vergroot lettertype Verklein lettertype Originele tekstgrootteReset