Beleef de geschiedenis bij museum Smedekinck room Plan uw bezoek
zo 01 jan. 2023 - 13:30 uur t/m zo 31 dec. 2023 - 17:00 uur Kosten: €10 Locatie: Museum Smedekinck

SPANNENDE ESCAPE ROUTE VOOR HET HELE GEZIN BIJ MUSEUM SMEDEKINCK

Wie van raadsels en het speuren naar verborgen aanwijzingen houdt, kan bij Museum Smedekinck “Het Verloren Verhaal van Gelderland”, een spannende escape route voor jong en oud, spelen. Het spel kan worden gespeeld door teams van twee tot vijf personen vanaf acht jaar. Minimaal één volwassene per team is wenselijk, want door de sterke punten van volwassenen en kinderen te bundelen, is de kans op succes het grootst.

De escape route staat garant voor een uitdagende zoektocht in en rond het museum. Spelenderwijs gaan de deelnemers aan de slag met de Gelderse geschiedenis en de collectie van het museum. Door het kraken van codes en het oplossen van puzzels, maar ook door het zoeken van topstukken, wordt de museumcollectie gered en wordt voorkomen dat “Het Verhaal van Gelderland” verloren gaat. Een smartphone voor het lezen van QR-codes is onontbeerlijk bij het spelen van dit spel, dat ongeveer twee uur duurt.

Deelname kost 10 euro per team, boven op de reguliere entreeprijzen (5,00 euro p.p., kinderen t/m 12 jaar gratis). Het spel kan worden gespeeld tijdens de openingstijden van het museum. Er kan tot uiterlijk 14.00 uur worden gestart. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan tijdens de openingstijden via tel. 0314-620664.

Naar bovenkant pagina Vergroot lettertype Verklein lettertype Originele tekstgrootteReset