Beleef de geschiedenis bij museum Smedekinck room Plan uw bezoek
zo 16 apr. 2023 - 14:30 uur Kosten: €7,50 Locatie: Museum Smedekinck

Voorjaarsconcert met de Terborgher Muzikanten.

Liefhebbers van Egerländer muziek en Tsjechische blaasmuziek komen zondag 16 april aanstaande helemaal aan hun trekken tijdens het Voorjaarsconcert bij Museum Smedekinck. Dit wordt verzorgd door de Terborgher Muzikanten o.l.v. Zelhemmer Albert Ketz.

Het concert begint om 14.30 uur en is om circa 17.00 uur afgelopen. De Schure is vanaf 14.00 uur geopend.

De Terborgher Muzikanten staan met hun altijd vrolijke muziek en moppen tussendoor garant voor een gezellige middag. Hoofdmoot zijn de Egerländer muziek en Tsjechische blaasmuziek, maar er is ook ruimte voor populaire evergreens en Duitse Schlagers. Sinds augustus 2016 staan de Terborgher Muzikanten onder leiding van dirigent Albert Ketz. Ze treden regelmatig op, tijdens het frühshoppen op kermissen en feesten, maar ook in verzorgings- en verpleeghuizen. Elk jaar in januari wordt een Nieuwjaarsconcert verzorgd en één of twee keer per jaar een buitenconcert in het centrum van Terborg.

Vijf jaar geleden verzorgden de Terborgher Muzikanten ook het Voorjaarsconcert bij Museum Smedekinck. Dit was een groot succes. En dat belooft het ook nu weer te worden.

Een toegangskaartje kost voor zowel leden als niet-leden van Salehem 7,50 euro.

2023 Voorjaarsconcert.jpg

Naar bovenkant pagina Vergroot lettertype Verklein lettertype Originele tekstgrootteReset